בקערה נניח ביצים, סוכר חום ולבן ונערבב היטב, נוסיף שמן ונערבב, נוסיף קמח ונמשיך בערבוב עד קבלת תערובת חלקה, נוסיף גזר מגורד, קינמון ואגוזים ונערבב עד תערובת אחידה.
בתבנית עגולה קוטר 26-24 ניצוק את בלילת העוגה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות טורבו כ30 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נוציא את העוגה מאפייה ונצנן בחוץ.
לקרם גבינה-
בקערת המיקסר נניח גבינת שמנת, חמאה מומסת, שמנת להקצפה ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קרם רך אך יציב.
כאשר העוגה התקררה נחלץ מהתבנית ונמרח את הקרם גבינה מעל, נקשט באגוזים מלמעלה.
וזה הכל תהנו!