אופן ההכנה:
בקערה נניח עוגיות טחונות וחמאה מומסת ונערבב יחד עד קבלת מרקם חולי, בתבנית עגולה קפיצית קוטר 26/ רינג נניח את הפירורים ונשטח הייטב עם הגב של הכף.
לבלילת העוגה-
בקערה נניח גבינות, שמנת חמוצה, סוכר ומחית וניל ונערבב טוב, נוסיף ביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב עד קבלת בלילה חלקה, ניצוק את בלילת העוגה לתבנית.
נכניס לתנור שחומם מראש 150 מעלות חום עליון תחתון (סטטי) כ70 דק, נוציא ונצנן, לאחר שהעוגה הצטננה נכניס למקרר ללילה/ 6 שעות.
לאחר העוגה התקררה נעבור לשכבת הקצפת-
בקערת המיקסר/ בקערה רגילה עם מיקסר יד נניח שמנת להקצפה, גבינת מסקרפונה, סוכר ומחית וניל ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קצף ייציב וחלק.
נניח את הקרם מעל העוגה שאפינו וניישר בעזרת פלטה, נכניס למקרר.
לציפוי- נמיס בפולסים במיקרו ממרח לוטוס עד שהוא מגיע למרקם נוזלי, ניצוק מעל העוגה את הממרח ונניע מעט את התבנית לקבלת ציפוי אחיד, נשמור את העוגה במקרר ונחלץ מהתבנית.
זה הכל תהנו!