עוגת גבינה קלאסית

זמן הכנה

120 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סלט עוף אסייתי

30 דקות

קושי: קל

15 יולי

מאפה עגבניות וריקוטה

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

רכיבים

העוגת גבינה הקלאסית שלי, כל כך טעימה ופשוט מדוייקת.

הוראות הכנה

העוגת גבינה הקלאסית שלי, כל כך טעימה ופשוט מדוייקת.

  1. נתחיל בהכנת הקלתית –
    נטחון במעבד מזון פתיבר לפירורים דקים, נוסיף חמאה מומסת ונערבב לקבלת פירורים לחים.
  2. את התערובת נניח בתבנית נשלפת מרופדת בנייר אפייה (קוטר 24)
    בעזרת כף נהדק היטב לקבלת שכבה אחידה, נכניס לתנור שחומם ל180 מעלות ל10 דקות.
  3. לבלילת העוגה-
    בקערה נניח את הגבינות והשמנת החמוצה ונטרוף למרקם אחיד, נוסיף סוכר ומחית וניל ונערבב.
  4. נוסיף את הביצים אחת אחת בהדרגה תוך כדי טריפה, נוסיף את הקמח והפודינג, נערבב טוב לאיחוד.
  5. ניצוק את הבלילה אל התבנית ונאפה בתנור שחומם מראש 150 מעלות חום עליון תחתון כ65-75 דקות.
  6. העוגה מוכנה כאשר היא רוטטת במרכז אך ייציבה בשוליים.
  7. את העוגה נצנן בחוץ שעה לאחר האפייה ונכניס למקרר ללילה שלם.
  8. לאחר הקירור נעבור לציפוי-
    בקערה נניח שמנת חמוצה, פודינג ואבקת סוכר ונטרוף לאיחוד.
  9. נמרח את הציפוי מעל העוגה ונקשט בפירות יער טריים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי