עוגת גבינה טרמיסו קרה- מופחתת סוכר

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות בראוניז

40 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

גלידוניות עוגת גבינה פירורים

120 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

רכיבים

עוגת גבינה טרמיסו קרה- מופחתת סוכר, מדהימה והכי קלאסית לחג🌾

הוראות הכנה

עוגת גבינה טרמיסו קרה- מופחתת סוכר, מדהימה והכי קלאסית לחג🌾

  1. במעבד מזון נניח ביסקוויט/ עוגיות ונטחן לפירורים דקים, נוסיף חמאה מומסת ונערבב לקבלת פירורים לחים.
  2. נניח את הפירורים בתבנית עגולה קוטר 24, בעזרת כף ניישר וניצור שוליים גבוהים.
  3. לקרם-
    בקערת המיקסר נניח גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת להקצפה, סוכר סוויטאנגו, פודינג וניל סוויטאנגו ומחית וניל ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם חלק ויציב.
  4. נניח כחצי מכמות הקרם בתבנית וניישר עם פלטה.
  5. נסדר שכבה אחידה של בישקוטים טבולים בקפה אחד ליד השני ונניח מעל את ייתרת הקרם וניישר.
  6. נכניס את העוגה לקירור של שעתיים-שלוש, לפני ההגשה נחלץ מהתבנית ונבזוק קקאו מלמעלה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי