נבריש בחמאה תבנית קוטר 22 ונניח עלה פילו ונהדק, שוב נבריש בחמאה ונניח עלה פילו נוסף, נחזור על הפעולה עם שאר העלים לשכבה אטומה של עלים בתבנית.
נניח מעל את תערובת האגוזים ונישר, נניח מעל האגוזים עלה פילו אחד.
נעבור לעוגת גבינה-
בקערה נניח גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה 27%, שמנת חמוצה 15% וסוכר ונטרוף הייטב, נוסיף בהדרגה את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב.
נוסיף את השמנת מתוקה להקצפה ונערבב, לבסוף נוסיף את הפודינג ונערבב יחד עד קבלת תערובת חלקה.
ניצוק את בלילת העוגה על התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות חום עליון תחתון כ50-60 דקות.
העוגה מוכנה כאשר היא ייציבה בשוליים אך עדיין מעט רכה ורוטטת במרכז.
את העוגה נצנן בחוץ שעה לאחר האפייה ונכניס למקרר ללילה.
לאחר הקירור נכין את הציפוי-
בקערה נניח שמנת חמוצה ואבקת סוכר ונערבב.
נמרח את הציפוי מעל העוגה ונפזר פיסטוקים מעל, את השוליים עם הבצק פילו נבריש במעט דבש מהול במים או במי סוכר, תהנו!