עוגת גבינה באסקית עם זיגוג של שוקולד חלב

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

באנים עם אסאדו מפורק בנינג'ה סמארט-ליד

90 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

עוגת וניל שכבות ריבה ופיסטוקים

150 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

רכיבים

עוגת גבינה באסקית עם זיגוג של שוקולד חלב, כלכך קרמית ונימוחה ממש כזו שמגישים בטורקיה!

הוראות הכנה

עוגת גבינה באסקית עם זיגוג של שוקולד חלב, כלכך קרמית ונימוחה ממש כזו שמגישים בטורקיה!

  1. בקערה נניח גבינת שמנת, גבינת מסקרפונה וסוכר ונערבב לאיחוד.
  2. נוסיף ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב, נוסיף שמנת להקצפה ומחית וניל ונערבב.
  3. לבסוף נוסיף קמח וקורנפלור ונערבב עד קבלת תערובת חלקה.
  4. נעטוף בנייר אפייה תבנית עגולה בקוטר 20 וניצוק את בלילת העוגה, נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות מצב סטטי
    כ50 דקות זמן האפייה משתנה מתנור לתנור.
  5. העוגה מוכנה כאשר היא שחומה מאוד בחלק העליון, רוטטת מאוד במרכז והשוליים שלה יותר יציבים.
  6. כדי שהעוגה תצא קרמית מבפנים צריך להוציא אותה בזמן מהאפייה אחרת היא לא תהיה במרקם הרצוי.
  7. לאחר האפייה נצנן את העוגה שעה בטמפרטורת החדר ואז נכניס למקרר ללילה שלם.
  8. אחרי שהעוגה היתה לילה במקרר נפרוס לפרוסות ומומלץ לשפוך מעל שוקולד חלב מומס ממש כמו בטורקיה! תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי