עוגת בראוניז ומרנג

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת קרפים ללא סוכר

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

באנים עם אסאדו מפורק בנינג'ה סמארט-ליד

90 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. לבראוניז-
    במתכון הזה אני אוהבת להשתמש בחמאה חומה שמכינים לבד, ניתן גם להשתמש בחמאה מומסת אבל בכמה דקות ניתן לקבל חמאה עם ריח אגוזי מדהים שמשדרג את הבראוניז פלאים!
  2. לחמאה חומה- בקלחת נניח חמאה ונפעיל על חום גבוה עד שנמסה וקצת מבעבעת, ננמיך את האש ונמשיך לבשל תוך כדי ערבוב, לאחד כמה דקות החמאה הופכת לצבע שזוף עם ריח אגוזי.
  3. נוריד מהאש ונוסיף שוקולד מריר קצוץ, נערבב עד שנמס ונניח בצד.
  4. בקערת המיקסר נניח ביצים, סוכר לבן ודמררה ונפעיל על מהירות בינונית קבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  5. נוסיף את תערובת השוקולד בהדרגה אל קצף הביצים ונערבב עד איחוד, נוסיף קמח, קקאו ומלח (לנפות את כל היבשים)
  6. ונערבב בתנועות קיפול עד תערובת חלקה.
  7. ניצוק את הבלילה לתבנית קוטר 20 מרופדת בנייר אפייה.
  8. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות חום עליון תחתון כ25 דקות.
  9. בזמן שהבראוניז בתנור ב10 דקות האחרונות נכין את המרנג-
  10. בקערה קטנה נמיס את השוקולד בפולסים במיקרו.
  11. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים ונפעיל מספר שניות עד שנוצר בועות, נוסיף את כל הסוכר ונפעיל שוב על מהירות בינונית עד קבלת קצץ ייציב מאוד, נוסיף פנימה את הקורנפלור ונערבב לאיחוד.
  12. נוסיף את השוקולד המומס לקערת המרנג ונערבב מעט לצורת שיש, נוציא את הבראוניז מאפייה ונמרח מעל את שכבת המרנג, נכניס בחזרה לתנור ל25-30 דקות נוספות.
  13. נוציא את הבראוניז מאפייה ונצנן בחוץ שעה, ונכניס למקרר לשעה נוספת.
  14. נחתוך את הבראוניז כאשר הוא התקרר לגמרי. תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי