בקערה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונערבב יחד למשחה, נוסיף חלמונים ונערבב עד איחוד, נוסיף קמח ומלח ונלוש עד קבלת בצק אחיד.
נחלק את הבצק ל4 חלקים שווים כל חתיכת נרדד למלבן בגודל שווה, בשביל להגיע למלבנים אחידים בעובי ובגודל רידדתי את הבצק בתוך שקית זיפר בגודל L, את הבצק פריך נניח במקפיא כחצי שעה.
נעבור למילוי-
נמיס שוקולד חלב ומריר בנפרד, כדי לבנות את השכבות בצורה אחידה גם פה השתמשתי בשקית זיפר בגודל L.
סה״כ יש 3 שכבות של שוקולד 2 שכבות של שוקולד מריר ושכבה אחת של שוקולד חלב, נכניס את השוקולד המומס לשקית ונשטח בצורה אחידה.
נכניס את השוקולד להקפאה עד שהשוקולד קפוא וייציב בתוך השקית.
להרכבה-
נכין מגש עם נייר אפייה, נחלץ שכבה של בצק פריך מהשקית ונניח בתבנית.
מעל נניח את השכבה של השוקולד המריר, מעל נניח עוד שכבה של בצק פריך, במרכז נניח את השוקולד חלב, וכך נמשיך בהרכבה של השכבות עד קבלת מלבן עם 4 שכבות של בצק ו3 שכבות של שוקולד.
נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה או עד שהמלבן מזהיב מלמעלה.
נוציא מאפייה ונצנן בחוץ, נכניס למקרר עד שמתקרר לגמרי.
נפרוס את המלבן לריבועים בגודל שווה ונפזר מעל אבקת סוכר.
זה הכל תהנו!♥️