@a.bake.and.cake עוגיות שושנים, העוגיות האהובות עלי, מתכון חלום!לצאת כיפור זה באמת חובה! לבצק- 200 גרם חמאה / מחמאה לפרווה 400 גרם קמח = 3 כוסות 50 גרם אבקת סוכר = 1/4 כוס 10 גרם אבקת אפייה = שקית אבקת אפייה 3 חלמונים 200 מ״ל שמנת חמוצה / (לפרווה) 3/4 כוס מיץ תפוזים למילוי- 3 חלבונים 75 גרם סוכר = 3/4 כוס 4 כפות פודינג וניל בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח- חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ואבקת אפייה. נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה. נוסיף חלמונים ושמנת חמוצה ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר, נניח את הבצק בקירור כחצי שעה. בנתיים נעבור למילוי- בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים עם קורט מלח ונפעיל עד שמתחיל להיות בועות, נוסיף את הסוכר בהדרגה עד קבלת קצף תפוח ומבריק, לבסוף נוסיף פודינג ונפעיל על מהירות נמוכה כדקה. נוציא את הבצק מקירור ונחלק ל2, כל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה עם מעט קמח למלבן דק, נמרח שכבה אחידה מהמילוי ובעזרת גלגלת פיצה נחתוך רצועות בגודל שווה, כל רצועה נגלגל לעוגייה ונניח במרווחים על תבנית עם נייר אפייה. נכניס את העוגיות לתנור שחומם מראש 175 מעלות כ20 דקות או עד שהעוגיות מקבלות מעט גוון זהוב, נוציא ונצנן בחוץ ונפזר מעל מעט אבקת סוכר, תהנו!
♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי