@a.bake.and.cake עוגיות שוקולד צ’יפס קלאסיות! בצאת כיפור עם כוס חלב בצד זה חובה באמת חובה 200 גרם חמאה רכה 3/4 כוס סוכר לבן = 150 גרם 1/2 כוס סוכר חום = 80 גרם ביצה L מחית וניל/ מקל וניל (לא חובה) 2 כוסות קמח = 260 גרם חצי כפית סודה לשתייה חצי כפית אבקת אפייה 150 גרם שוקולד מריר קצוץ אופן ההכנה: בקערה נניח חמאה רכה, סוכר לבן וחום ונערבב יחד היטב למשחה חלקה, נוסיף ביצה ונערבב עד איחוד, נוסיף מחית וניל (לא חובה), קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, נערבב טוב הכל עד קבלת בצק עוגיות, נוסיף שוקולד קצוץ גס ונערבב עד איחוד ולא יותר. בעזרת כף של גלידה ניצור עיגולים בגודל שווה (80 גרם) ונניח על תבנית, נכניס את הכדורים שנוצרו למקפיא כ25 דקות. לאחר הקפאה נסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ6 יחידות במגש (חשוב). נכניס את העוגיות לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות, נוציא מאפייה ונצנן בחוץ עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות, זה הכל תהנו! #שוקולדציפס #עוגיותשוקולדצ׳יפס #cupcut ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי
תגובה אחת
יצאו נדירות ממש ! שמתי במקום שוקולד ציפס, אגוזי מלך קצוצים גס וצימוקים בהירים…יצא ממש מעולה !!!