עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

חריימה אורגינל

40 דקות

קושי: קל

1 יולי

צלי כתף בסגנון מרוקאי

90 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

רכיבים

עוגיות שוקולד צ’יפס שני צבעים: עוגיות בין המוצלחות שיצא לי להכין! שילוב של בצק עוגיות חום ולבן על בסיס חמאה חומה שאסור לכם לוותר עליה במתכון הזה, כלכך משדרגת ומוסיפה טעמים!

הוראות הכנה

עוגיות שוקולד צ’יפס שני צבעים: עוגיות בין המוצלחות שיצא לי להכין! שילוב של בצק עוגיות חום ולבן על בסיס חמאה חומה שאסור לכם לוותר עליה במתכון הזה, כלכך משדרגת ומוסיפה טעמים!

  1. נתחיל בלהכין חמאה חומה-
    בקלחת נניח חמאה ונפעיל על חום בינוני עד שנמסה ומבעבעת, ננמיך את האש ונמשיך לבשל תוך כדי ערבוב, לאחד כמה דקות החמאה הופכת לצבע חום עם ריח אגוזי.
    (ניתן להשתמש בחמאה מומסת במקום אבל ממליצה מאוד להכין חמאה חומה)
  2. נניח בקערה חמאה חומה, סוכר לבן ודמררה ונערבב היטב.
  3. נוסיף ביצה וחלמון ונערבב לאיחוד, נוסיף קמח, אבקת אפיה וסודה לשתיה ונערבב עד שמתקבל בצק אחיד.
  4. את הבצק עוגיות נחלק ל2 חלקים, כל חלק בקערה נפרדת, נוסיף לאחד קקאו ונערבב עד שמתקבל בצק חום.
  5. לקערה עם הבצק הבהיר נוסיף שוקולד מריר וחלב קצוצים וקערה עם הבצק הכהה נוסיף שוקולד לבן קצוץ.
    (אם הבצק דביק לעבודה ניתן להכניס בשלב זה מעט למקרר)
  6. בעזרת כף של גלידה נקח חתיכה קטנה מכל בצק כמה פעמים עד שמתקבל כדור בצק בשני צבעים.
  7. נניח את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ10-11 דקות, נוציא ונצנן את העוגיות בחוץ.
  8. אני אוהבת לפזר עליהם מעט מלח גס.
    וזה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי