עוגיות פלורנטין

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

35 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

עוגת פאדג' שוקולד

40 דקות

קושי: קל

27 ספטמבר

רכיבים

ללא גלוטן, מושלמות לפסח ולכל השנה.

הוראות הכנה

ללא גלוטן, מושלמות לפסח ולכל השנה.

  1. נתחיל בלקצוץ שקדים לא דק ולא גס מידי אני השתמשתי במעבד מזון של סאווטר שעושה עבודה מעולה.
  2. בקלחת נניח חמאה, סוכר דמררה ודבש, נחמם על אש נמוכה ונמתין עד שהסוכר נמס, נביא לרתיחה ונוריד מהאש.
  3. נוסיף את השקדים קצוצים ונערבב הכל יחד עד איחוד.
  4. נמתין מספר דקות שהבלילה תתקרר ותתייצב.
  5. נקרוץ בעזרת כפית חתיכות קטנות של 12 גרם ונגלגל לכדורים, נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים מאוד גדולים נקח בחשבון שהעוגיות משתטחות באפייה.
  6. נכניס לתנור סאווטר שחומם מראש 170 מעלות כ8-9 דקות עד שהעוגיות השחימו והשתטחו.
  7. ניתן לעוגיות להתקרר, נמיס שוקולד חלב, נקח עוגיה ונמרח עליה שוקולד, נסגור מעל עם עוגיה נוספת.
  8. את העוגיות נשמור בקירור.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי