נתחיל בבצק-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה/ במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור ומלח, נפעיל עד קבלת פירורים (נראה כמו קוסקוס).
נוסיף ביצה ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד.
נחלק את הבצק ל2 כל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה ונכניס למקפיא ל10 דקות.
נוציא את הבצק מקירור ונחלץ מנייר האפייה.
עם קורצן בצורת עיגול/ פרח נקרוץ מהבצק עיגולים ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בחצי מהעיגולים נקרוץ עיגול פנימי קטן בעזרת צנטר ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו כ12 דק.
נוציא את העוגיות נצנן בחוץ.
נחבר זוגות של עוגיות אחד עם חור באמצע ואחד בלי, נזלף ריבת תות במרכז העוגיה ונסגור לסנדוויץ, נבזוק אבקת סוכר.
וזה הכל תהנו!