@a.bake.and.cake העוגיות שהכי טעימות עם התה לאחרי צום כיפור: עוגיות סהרוני שקדים קלילות שמשאירות טעם של עוד 🤗 ניתן למצוא גם בחיפוש בגוגל- ״פודי- עוגיות סהרוני שקדים״. מה צריך? סהרוני שקדים 200 גרם חמאה רכה 1/2 כוס או 60 גרם אבקת סוכר 1 ביצה M 1 כוס או 100 גרם שקדים טחונים 2 כוסות או 260 גרם קמח לבן הגשה (לפני ואחרי האפייה) 1/4 כוס אבקת סוכר איך מכינים? 1.מכינים את הבצק: בקערה שמים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים טוב למשחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד. 2.מוסיפים שקדים טחונים לתערובת ומנפים פנימה את הקמח. לשים היטב עד קבלת בצק חלק. 3.מכסים את הבצק עם כיסוי ניילון למנוחה של כ10-20 דקות במקרר. 4.מחממים תנור ל180 מעלות. 5.מוציאים את הבצק מהקירור, מחלקים לכדורים בגודל שווה (22 גרם), מגלגלים כל כדור לרצועה בגודל אצבע ויוצרים צורה של חצי ירח. 6.מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בוזקים אבקת סוכר לפני האפייה ומכניסים לתנור כ12-14 דקות. 7.מוציאים מהתנור ושוב בוזקים אבקת סוכר אחרי שהעוגיות התקררו ובתיאבון! התוכן בשיתוף @Sano.il ♬ צליל מקורי - Adi marom
העוגיות שהכי טעימות עם התה לאחרי צום כיפור: עוגיות סהרוני שקדים קלילות שמשאירות טעם של עוד 🤗
העוגיות שהכי טעימות עם התה לאחרי צום כיפור: עוגיות סהרוני שקדים קלילות שמשאירות טעם של עוד 🤗
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי