@a.bake.and.cake עוגיות חיוך: לבצק- 100 גרם חמאה 1/3 כוס אבקת סוכר = 67 גרם חלמון ביצה כוס קמח = 130 גרם חצי כוס קורנפלור = 65 גרם לקרם- 50 גרם חמאה 100 גרם אבקת סוכר מחית וניל 3 כפות חלב אופן ההכנה: מתחילים בבצק - בקערה מניחים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים טוב למשחה חלקה, מוסיפים ביצה ומערבבים. לתערובת מנפים את הקמח והקורונפור ולשים היטב עד קבלת בצק חלק. מניחים את הבצק כ10 דקות במקרר. לקרם- בקערה מניחים חמאה רכה, אבקת סוכר, וניל וחלב ומערבבים הכל למשחה חלקה. מכניסים לשקית זיפר ושומרים בקירור. חוזרים לבצק- מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה ומרדדים לעובי 2 וחצי מ״מ מכניסים את הבצק יחד עם הניירות אפייה למקפיא כ10 דקות, מוציאים וקורצים עיגולים, בעזרת צנטר יוצרים בחצי מהעוגיות עיניים ובעזרת קיסם יוצרים פה, יוצרים עם שאריות הבצק גבות ואף ויש לנו חיוך😀. מניחים את העוגיות על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש 175 מעלות כ10 דקות. מוציאים ומצננים בחוץ. ממלאים ומזלפים את הקרם שהכנו ויוצרים סנדוויץ, זה הכל תהנו!@Sano.il @Foody פודי ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי