עוגיות בראוניז עם שכבה של אגוזים וקרמל

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת שוקולד וקרם אוראו

60 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

חומוס ופיתות תוצרת בית

120 דקות

קושי: בינוני

15 יולי

רכיבים

עוגיות בראוניז עם שכבה של אגוזים וקרמל, כלכך פאדגיות וטעימות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, השתמשתי בקקאו של גאנה שהוא 100% טבעי, בריא ומזין יותר!

הוראות הכנה

עוגיות בראוניז עם שכבה של אגוזים וקרמל, כלכך פאדגיות וטעימות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, השתמשתי בקקאו של גאנה שהוא 100% טבעי, בריא ומזין יותר!

  1. בקערה נמיס יחד בפולסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר.
  2. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח ביצים, קורט מלח וסוכר חום, נפעיל על מהירות בינונית כ6 דקות עד קבלת קצף תפוח ובהיר, נוסיף את השוקולד והחמאה שהמסנו ונקפל לאיחוד.
  3. ננפה פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ונערבב עד מסה אחידה.
  4. נכניס את התערובת למקרר כ-40 דקות להתייצבות.
  5. בינתיים נכין את הרוטב קרמל-
    בניר קטן נחמם שמנת על סף רתיחה ונניח בצד.
  6. במחבת רחבה על חום גבוה נניח סוכר, כאשר הסוכר מתחיל להתקרמל במרכז נוריד את האש לחום בינוני ונניע את המחבת מידי פעם עד קבלת קרמל בגוון ענברי.
  7. נוסיף את השמנת החמה והמלח ונערבב בעזרת מטרפה.
  8. נכבה את האש, נוסיף את החמאה ונערבב עד איחוד.
  9. את הרוטב קרמל נשמור למילוי העוגיות לאחר האפייה.
  10. נוציא את בלילת העוגיות מהמקרר ונקרוץ כדורים בגודל שווה, כל כדור נגלגל בקערה עם קרוקנט אגוזי לוז ונניח במרווחים על תבנית עם נייר אפייה.
  11. במרכז כל עוגיה ניצור גומה קטנה בעזרת אצבע/ כפית (שיהיה מקום למלא בקרמל)
  12. נכניס את העוגיות לתנור שחומם מראש 175 מעלות חום עליון תחתון כ10-12 דקות.
  13. לאחר שהעוגיות יצאו מהתנור כאשר הן חמות בעזרת כפית נחדד את הגומה שיצרנו לפני האפייה וניתן לעוגיות להתקרר לגמרי.
  14. לאחר שהעוגיות התקררו נמלא בעזרת כפית/ שקית זילוף את הגומות בקרמל.
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי