ספינג' קלאסי

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake ספינג׳ קלאסי! קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים/ 50 גרם שמרים טריים 1/2 כוס סוכר = 100 גרם 3 + 1/3 כוסות מים = 800 גרם כף מלח = 10 גרם כף ערק = 8 גרם לציפוי- 2 כוסות סוכר אופן ההכנה: בקערת המיקסר עם וו לישה נניח מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח וערק, נלוש על מהירות בינונית-גבוה כ8 דקות עד קבלת בצק דביק ומעט רך. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה. לטיגון- בסיר רחב ונמוך נחמם כליטר וחצי שמן על חום בינוני (אם משתמשים במד חום 170 מעלות), עם ידיים מעט רטובות נקרוץ חתיכות בצק, נעצב מעט וניצור חור באמצע, נכניס בזהירות לשמן החם ונטגן 2 דקות מכל צד עד הזהבה, נוציא לצלחת עם נייר סופג ולאחר מכן נכניס אותם אחד אחרי השני לקערה עם סוכר ונצפה מכל הצדדים. זה הכל, תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פיסטוק רול

90 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

עוגיות בראוניז

40 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה נניח מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח וערק, נלוש על מהירות בינונית-גבוה כ8 דקות עד קבלת בצק דביק ומעט רך.
  2. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה.
  3. לטיגון-
    בסיר רחב ונמוך נחמם כליטר וחצי שמן על חום בינוני (אם משתמשים במד חום 170 מעלות)
  4. עם ידיים מעט רטובות נקרוץ חתיכות בצק, נעצב מעט וניצור חור באמצע, נכניס בזהירות לשמן החם ונטגן 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
  5. נוציא לצלחת עם נייר סופג ולאחר מכן נכניס אותם אחד אחרי השני לקערה עם סוכר ונצפה מכל הצדדים.
  6. זה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי