ספגטי ברוטב אדום ונקניקיות

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סלט אנדיב עם אגסים וקממבר

30 דקות

קושי: קל

23 יוני

בסטיל- קציצות פירה מטוגנות ממולאות בבשר

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בבישול של פסטה לפי הוראות היצרן, נשמור את הנוזלים של הפסטה לרוטב.
  2. במחבת נניח שמן ונצרוב טוב את הנקניקיות, נוציא לצלחת ובאותה מחבת נכין את הרוטב של הפסטה.
  3. על אש נמוכה ממש נשים שום כתוש, פפריקה, כורכום, כמון, מלח, נוסיף קצת שמן ונפתח את התבלינים, נוסיף מעט מים ממי בישול הפסטה ונערבב, נוסיף רסק עגבניות ועוד מים ממי בישול הפסטה עד קבלת רוטב מעט סמיך.
  4. נוסיף את הפסטה המבושלת ונערבב טוב עד שכל הרוטב נטמע בפסטה.
  5. נגיש עם מיונז וקטשופ וזה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי