סנייה חציל

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת פתיבר בסגנון טירמיסו עם פקאן

60 דקות

קושי: קל

3 ספטמבר

מאפה עגבניות וריקוטה

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

רכיבים

מנה ראשונה מהממת! מתאימה לאירוח, לארוחת שישי ואפילו לפסח בהגשה עם מצות🤍

הוראות הכנה

מנה ראשונה מהממת! מתאימה לאירוח, לארוחת שישי ואפילו לפסח בהגשה עם מצות🤍

  1. מניחים על מגש עם נייר אפייה חצילים ועושים להם מעט חורים עם מזלג, מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ50 דקות.
  2. בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הבשר-
    במחבת עם מעט שמן מטגנים בצלי שאלוט קצוצים, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים עד שהבשר מוכן.
  3. מוציאים את החצילים מהתנור ומצננים מעט, עוטפים כל חציל בשלמותו בניילון נצמד וממתינים שיתקרר.
  4. חותכים את החלק העליון של החציל, מוציאים את התכולה בקלות לצלחת הגשה כך שהקליפה נשארה בתוך הניילון, מעט קרוצצים את החציל על הצלחת ומשטחים.
  5. מפזרים מעל החציל מעט מלח מניחים מעל את הבשר טחון שהכנו, טחינה, צנוברים, סילאן, בצל שאלוט פרוס, פלפל צ׳ילי וכוסברה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי