סנדוויץ מפנק לארוחת בוקר

זמן הכנה

20 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ספוליאטלה פיסטוק

180 דקות

קושי: בינוני

21 יוני

מגולגלות תמרים

40 דקות

קושי: קל

15 אוקטובר

רכיבים

סנדוויץ מפנק לארוחת בוקר בריאה וטעימה! אם להגיד את האמת ארוחת בוקר אני יכולה לאכול בכל שעה ביום, זו פשוט הארוחה שיושבת הכי טוב, טעימה וקלילה אז למה לא בעצם?! בסנדוייץ השתמשתי ב״לחם הארץ״ הוא מותג בוטיק של מאפיות ברמן עשוי מ-100% קמח שיפון מלא בתוספת שיבולת שועל וגרעיני חמניות, הוא נאפה על תנורי אבן כדי לתת לו קראסט מיוחד כמו שניתן לראות.

הוראות הכנה

סנדוויץ מפנק לארוחת בוקר בריאה וטעימה! אם להגיד את האמת ארוחת בוקר אני יכולה לאכול בכל שעה ביום, זו פשוט הארוחה שיושבת הכי טוב, טעימה וקלילה אז למה לא בעצם?! בסנדוייץ השתמשתי ב״לחם הארץ״ הוא מותג בוטיק של מאפיות ברמן עשוי מ-100% קמח שיפון מלא בתוספת שיבולת שועל וגרעיני חמניות, הוא נאפה על תנורי אבן כדי לתת לו קראסט מיוחד כמו שניתן לראות.

  1. נתחיל בסלט אבוקדו-
    בקערה נניח אבוקדו קלוף, בצל סגול חתוך, צילי גרוס, מלח ולימון, בעזרת מזלג נמעך את הכל יחד לקבלת ממרח אחיד.
  2. נעבור ללחם-
    נקח פרוסת לחם אחת ונקרוץ ממנה עיגול, נחמם מחבת עם מעט שמן ונצרוב את 2 הפרוסות מצד אחד ונהפוך, נשבור במרכז החור שיצרנו ביצה ונמתין עד שתגיע למידה הרצויה נוציא ונניח בצלחת.
  3. נתחיל בהרכבה-
    נניח על פרוסת לחם עלי רוקולה, עגבניות שרי, ממרח אבוקדו וסלמון מעושן, נסגור עם פרוסת הלחם עם הביצת עין.
    וזה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי