נכניס את לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ10 דקות, נוציא ונצנן.
לגנאש-
נקצוץ שוקולד מריר ונניח בקערה, בקלחת נביא שמנת לרתיחה ונשפוך אל קערת השוקולד, נוסיף מלח ונמתין כ2 דקות, נערבב את הכל לאיחוד.
נכניס את קערת השוקולד למקרר כחצי שעה ולאחר מכן נעביר את תערובת השוקולד לקלתית.
ניישר בעזרת פלטה ונכניס למקרר כשעה עד שהכל קר ויציב.
למרנג- (את המרנג נכין קרוב לזמן ההגשה)
בקערה עמידת חום נניח חלבונים וסוכר נערבב יחד.
את הקערה נניח על בן מארי, נטרוף בלי הפסקה עד שהסוכר נמס והחלבונים חמימים, נעביר את החלבונים לקערת המיקסר עם בלון הקצפה ונפעיל על מהירות בינונית כ7 דקות עד קבלת מרנג תפוח ויציב.
נניח מעל הטארט ובעזרת פלטה נמרח בצורה לא אחידה, בעזרת ברנר נשרוף את החלק העליון של המרנג, תהנו!