סמורס פאי

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טארט rees`es

40 דקות

קושי: קל

24 ספטמבר

ספגטי ברוטב אדום ונקניקיות

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הקלתית-
    בקערה נניח פתיבר טחון וחמאה מומסת ונערבב עד קבלת חול רטוב.
  2. נניח בתבנית פאי נשלפת קוטר 24 ונהדק הייטב, ניצור שולים ובסיס בעובי אחיד.
  3. נכניס את לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ10 דקות, נוציא ונצנן.
  4. לגנאש-
    נקצוץ שוקולד מריר ונניח בקערה, בקלחת נביא שמנת לרתיחה ונשפוך אל קערת השוקולד, נוסיף מלח ונמתין כ2 דקות, נערבב את הכל לאיחוד.
  5. נכניס את קערת השוקולד למקרר כחצי שעה ולאחר מכן נעביר את תערובת השוקולד לקלתית.
  6. ניישר בעזרת פלטה ונכניס למקרר כשעה עד שהכל קר ויציב.
  7. למרנג- (את המרנג נכין קרוב לזמן ההגשה)
    בקערה עמידת חום נניח חלבונים וסוכר נערבב יחד.
  8. את הקערה נניח על בן מארי, נטרוף בלי הפסקה עד שהסוכר נמס והחלבונים חמימים, נעביר את החלבונים לקערת המיקסר עם בלון הקצפה ונפעיל על מהירות בינונית כ7 דקות עד קבלת מרנג תפוח ויציב.
  9. נניח מעל הטארט ובעזרת פלטה נמרח בצורה לא אחידה, בעזרת ברנר נשרוף את החלק העליון של המרנג, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי