סמבוסק גבינה עירקי

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טירמיסו פיסטוק

90 דקות

קושי: בינוני

20 יוני

קיש בטטה ובצל מקורמל

60 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערת במיקסר נניח את כל מצרכי הבצק ונפעיל על מהירות בינונית כ6 דקות עד קבלת בצק נעים, נניח בקערה משומנת ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה.
  2. נעבור למלית-
    בקערה נניח גבינת ג׳יבן מגורדת, גבינה צהובה מגורדת ובולגרית, נוסיף ביצים וקמח ונערבב יחד על קבלת עיסה אחידה.
  3. לאחר התפחת הבצק נחלק ל18-20 כדורים שווים, (אני שקלתי כל חתיכת בצק 45 גרם)
  4. נקמח מעט את משטח העבודה ונרדד כל חתיכת בצק לאליפסה, נמלא בנדיבות ממלית הגבינה ונסגור לחצי עיגול.
  5. בעזרת האצבעות ניצור סגירה בשוליים ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה נכסה כ20 דקות ונצפה בביצה טרופה עם סילאן.
  6. נפזר שומשום נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ30-35 דקות. נוציא ונצנן בחוץ.
    וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי