סלמון צרוב ברוטב טריאקי עם פירה ואספרגוס

זמן הכנה

45 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ה- שניצל

40 דקות

קושי: קל

1 יולי

ניוקי פריזאי

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. לפירה-
    בסיר נרתיח מים עם כף מלח, נכניס את תפוחי האדמה שלמים ונבשל עד ריכוך מלא ונסנן את המי הבישול.
  2. את תפוחי האדמה נמעך היטב, (מומלץ להעביר במסננת לקבלת פירה חלק)
    נוסיף מלח לפי הטעם ושמן זית בהדרגה עד שנקבל פירה קרמי.
  3. נעבור לסלמון-
    נצלה על מחבת עם שמן זית את הסלמון 5 דקות ונסגור עם מכסה 2 דקות, נפתח ונהפוך לצד השני ושוב נסגור עם מכסה ל3 דקות, נוציא ונניח בצד.
  4. נערבב יחד את המיונז והטריאקי, באותה מחבת נניח את הרוטב, נוסיף שומשום ונביא לביעבוע, נוסיף את הסלמון ונצפה אותו ברוטב ונכבה את האש.
  5. במחבת עם מעט שמן זית נצלה את האספרגוס מספר דקות עד חריכה.
    נרכיב צלחת עם סלמון פירה ואספרגוס.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי