סלמון באן

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קראק פאי

60 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

עוגת לוטוס בחושה

60 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

רכיבים

את המתכון הזה אתם חייבים להכין! לחמניית באן רכה כמו ענן, סלמון קריספי ומפתיע ותוספות שאתם אוהבים! ממש כמו של מסעדות.

הוראות הכנה

את המתכון הזה אתם חייבים להכין! לחמניית באן רכה כמו ענן, סלמון קריספי ומפתיע ותוספות שאתם אוהבים! ממש כמו של מסעדות.

  1. לבאן-
    במיקסר נשים את הקמח , אבקת אפייה, סודה לשתייה , סוכר , שמרים , כוס מים פושרים ומתחילים ללוש.
  2. תוך כדי לישה נוסיף כוס נוספת של מים פושרים.
  3. נעצור ונוסיף את השמן והחומץ, נמשיך ללוש וכשבצק מתייצב נוסיף מלח.
  4. נלוש למשך 10 דקות עד לקבלת בצק חלק.
  5. נלוש מעט בידיים וניתן לבצק לתפוח במקום חמים למשך שעה.
  6. נחלק את הבצק לכדורים של 50 גרם ונכדרר היטב.
  7. נדאג לסגור היטב מלמטה את הכדור שלא יפתח באידוי.
  8. נרתיח סיר אידוי עם מים וניתן למים לרתוח רתיחה עדינה, על מנת שהבאן יהיה בהיר אנו צריכים אדים קטנים ולא חזקים.
  9. נשים בכל פעם 3-4 באנים ( עם רווחים!)

    וניתן להם 10-12 דקות.

  10. אני אוהבת לשים נייר אפייה בסיר אידוי כדי שהבאן לא יידבק\ יהיה עם סימנים.
  11. לסלמון הקריספי-
    נחתוך את הסלמון לקוביות ללא עור.
  12. נטבול בביצה ובפירורי הלחם המתובלים ונעביר לשמן בדיוק כמו שמטגנים שניצל.
    נוציא למסננת ובתאבון!
  13. מומלץ להגיש עם איולי, ירוקים, וכל מה שאוהבים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי