סלט סביח

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת תפוזים

60 דקות

קושי: בינוני

11 ספטמבר

מגולגלות בלונדי פקאן

40 דקות

קושי: קל

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נחתוך חציל לקוביות בגודל בינוני, נניח בקערה ונוסיף מעט שמן זית ומלח.
  2. נערבב בעזרת היידים ונניח על חצי מהמגש של תנור עם נייר אפייה.
  3. נחתוך גם את התפוחי אדמה לקוביות ונוסיף שמן זית ומלח ונניח בחצי השני של המגש.
  4. נחמם תנור של סאווטר על 180 מעלות טורבו ונכניס כ35 דקות או עד שהתפוחי אדמה משחימים והחציל מוכן, נוציא ונצנן.
  5. במקביל נבשל ביצים קשות על הגז.
  6. נחתוך עגבניות שרי לרבעים, בצל סגול, מלפפונים ובצל ירוק ונתבל בשמן זית ומלח.
  7. נניח על צלחת ההגשה, מעל נסדר חצילים ותפוחי אדמה שאפינו, ביצים קשות, גרגירי חומוס וכוסברה קצוצה, נערבב מעט עם היידים.
  8. ונעבור לרוטב-
    נערבב יחד את כל מרכיבי הטחינה ונזלף מעל הסלט, נגיש עם רבעי פיתות.
    וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי