נרתיח סיר עם מים ומלח ונכניס את הכרובית בשלמותה לבישול של 25 דקות, נוציא ונסנן מהנוזלים, נפרק את הכרובית לחתיכות ונניח על תבנית עם נייר אפייה,
נפזר מעל הכרובית גבינת פרמזן מגורדת.
נחתוך בטטה לקוביית ונניח גם על אותה תבנית, נזלף שמן זית ומלח ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ35 דקות עד השחמה.
בזמן הזה נכין את הרוטב-
במעבד מזון נניח כוסברה שטופה, חומץ, דבש, סוכר, מלח, שמן זית, שום ומים ונפעיל עד קבלת רוטב חלק וירוק.
בקערה גדולה נניח חסה לאליק וסלנובה חתוכות גס, נוסיף עגבניות שרי שחתכנו לרבעים, בצל סגול פרוס דק, שקדים פרוסים, כרובית ובטטה, נוסיף את הרוטב שהכנו ונערבב הכל הייטב בעזרת היידים, נניח בצלחת הגשה.
וזה הכל תהנו!