סלט אנדיב עם אגסים וקממבר

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות פלורנטין

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

כדורי במבה במילוי

40 דקות

קושי: קל

4 יולי

הוראות הכנה

  1. נתחיל בגבינה-
    נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק,
    נכין קערה עם ביצה וקערה עם פירורי לחם קצח ושומשום,
    נטבול את הגבינת קממבר בקערה עם הביצה ונעביר לקערה עם הפירורי לחם לציפוי מלא.
  2. נכניס את הגבינה לשמן החם לטיגון של דקה וחצי מכל צד ונוציא שהציפוי שחום וזהוב.
  3. נעבור לסלט-
    נפרוס לפרוסות דקות מאוד אגסים וסלק ונשמור בצד.
  4. נקצוץ חסה ונניח בקערה, נוסיף אנדיב שפתחנו לעלים ועלי ביבי.
  5. נעבור לרוטב-
    בצנצנת נניח שמן זית, חרדל, דבש, מיץ לימון, שום ומלח ונערבב טוב עד קבלת רוטב אחיד, נשפוך את הרוטב לקערה עם החסה ונערבב טוב, נניח על צלחת הגשה ונפזר מעל את האגסים והסלק שפרסנו.
  6. נניח את הגבינה מעל ונזלף מעל דבש ופיסטוקים קצוצים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי