נתחיל בגבינה-
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק,
נכין קערה עם ביצה וקערה עם פירורי לחם קצח ושומשום,
נטבול את הגבינת קממבר בקערה עם הביצה ונעביר לקערה עם הפירורי לחם לציפוי מלא.
נכניס את הגבינה לשמן החם לטיגון של דקה וחצי מכל צד ונוציא שהציפוי שחום וזהוב.
נעבור לסלט-
נפרוס לפרוסות דקות מאוד אגסים וסלק ונשמור בצד.
נעבור לרוטב-
בצנצנת נניח שמן זית, חרדל, דבש, מיץ לימון, שום ומלח ונערבב טוב עד קבלת רוטב אחיד, נשפוך את הרוטב לקערה עם החסה ונערבב טוב, נניח על צלחת הגשה ונפזר מעל את האגסים והסלק שפרסנו.
נניח את הגבינה מעל ונזלף מעל דבש ופיסטוקים קצוצים.
זה הכל תהנו!