נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
בנתיים נכין את המילוי-
בקערה נניח סוכר חום, סוכר לבן, קינמון וחמאה רכה ונערבב הכל למשחה אחידה.
לאחר שהבצק תפח נחלק ל2 חלקים שווים, כל חתיכת בצק נרדד על משטח מקומח למלבן דק בגודל אחיד ונמרח שכבה מהמילוי קינמון, נגלגל לרולדה ונפרוס את הרולדה לחתיכות בגודל 3 סנטימטר.
נניח את הסינבון בתבנית מתאימה, נכסה אותם ונתפיח על הכפלת הנפח כ35 דקות.
בזמן שהסינבון בהתפחה נכין את הזיגוג-
נערבב יחד חמאה רכה, אבקת סוכר וגבינת שמנת למרקם חלק ואחיד.
נחמם תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון ונכניס את הסינבון לאפיה של כ35 דקות עד שהם שזופים ויפים.
נוציא ונצנן בחוץ.
לאחר שהוצאנו מהתנור נצנן אותם כמה דקות בחוץ, וכאשר הם עדין חמימים נצפה בגלייז גבינה.
זה הכל תהנו!