סושי שכבות

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

שמרים שקדים וקרמל

90 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

פסטה ברוטב שמנת פטריות עם סלמון צרוב

60 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת האורז-
    נשטוף טוב טוב את האורז כמה פעמים ונעביר במסננת עד שהמים יוצאים נקיים.
  2. בסיר נניח את האורז המסונן, מלח ומים פושרים ונערבב.
  3. נניח על האש ונביא לרתיחה ונערבב מידי פעם, ננמיך לחום בינוני ונבשל עם מכסה סגור כ10 דקות.
  4. נכבה את האש ונשאיר את המכסה סגור עוד 12 דקות.
  5. במקביל נכין את התחמיץ-
    בקלחת נניח חומץ אורז, סוכר ומלח ונביא לחימום עד שהמלח והסוכר נמסים לגמרי.
  6. ברגע שהאורז מוכן נפתח את המכסה, נשפוך את התחמיץ ונערבב עד קבלת אורז דביק.
  7. נפרוס את הדגים-
    בעזרת סכין חדה נחתוך פרוסות דקות נגד הסיבים של הדג.
  8. נעבור להרכבה, בעזרת רינג/ קורצן נעזר.
  9. כדי לבנות את הסושי-
    נניח חצי 3/4 כפית של אורז דביק ונהדק היטב.
  10. נניח מעל פרוסה של דג טונה, נניח שכבה נוספת של אורז ונהדק.
  11. נניח מעל דג סלמון, נניח שכבה נוספת של אורז, ומעל שכבה של אנטיאס נהדק את כל השכבות היטב ונחלץ מהרינג.
  12. נפרוס פרוסות דקות של אבוקדו ונשטח למניפה.
  13. עם אותו קורצן/ רינג שבנינו את הסושי נקרוץ את האבוקדו ונניח מעל כל סושי, נקשט עם ביצי דגים ועירית מעל.
    וזה הכל תהנו♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי