סופגניות בלונדי פקאן

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פיסטוק רול

90 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

מוס שוקולד כשר לפסח

60 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערת המיקסר נניח חלב, שמרים, סוכר, ביצה וקמח ונפעיל עד קבלת בצק.
  2. נוסיף חמאה חתוכה לקוביות ומלח ונפעיל שוב ללישה של 8 דקות על מהירות בינונית עד קבלת בצק אחיד וחלק.
  3. נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח בטמפרטורת החדר או שנתפיח לילה במקרר.
  4. בזמן הזה נכין את המילוי פטיסייר-
    בקלחת נניח חלב, וניל וכף מכמות הסוכר שרשום, נביא לסף רתיחה.
  5. בקערה נפרדת נניח חלמונים, סוכר וקורנפלור ונטרוף לאיחוד.
  6. נעשה השוואת טמפרטורות בין החלב החם לקערת החלמונים, תוך כדי ערבוב נשפוך בהדרגה את החלב לקערה, נחזיר את כל התערובת שהתקבלה לסיר דרך מסננת, נפעיל על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד עד שקרם מתחיל להסמיך ויש ביעבוע.
  7. ברגע שיש ביעבוע נמשיך לערבב כ20 שניות ונוריד מהאש, נוסיף את השוקולד לקרם החם ונערבב עד שנמס לחלוטין.
  8. נעביר את הקרם לקערה ונכסה בניילון נצמד ישירות על הקרם, נכניס למקרר עד קירור מלא שעה וחצי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי