סופגניה ב10 דק'

זמן הכנה

10 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

גיוזה עוף וירקות

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

לאפה שווארמה בהכנה ביתית

120 דקות

קושי: בינוני

28 אוקטובר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערה נניח אשל, סוכר, מלח, ביצה וקמח תופח נטרוף הכל ביחד עד קבלת בלילה אחידה ודביקה.
  2. בסיר רחב נחמם שמן לחום 170 מעלות,
    בעזרת כף גלידה או שקית זילוף ניצור עיגולים קטנים ונכניס ישירות לשמן.
  3. נטגן כל סופגניה מכל צד עד הזהבה ,נוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג לצינון.
  4. נעביר לצלחת עם סוכר ונצפה.
    נזלף לכל סופגניה בממרח נוטלה, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי