סוכריות בצל ממולא

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake סוכריות בצל ממולא! כל מה שצריך 7 בצלים בגודל בינוני-גדול למילוי- 2 בצלים קצוצים 2 גזרים מגורדים 3 שיני שום כתושות 500 גרם בשר טחון כוס אורז יסמין 1/4 כוס רכז רימונים צרור נענע טרייה חצי לימון סחוט 2 כפות רסק עגבניות 40 גרם צנוברים מלח לרוטב- 2 וחצי כוסות מים (ממי הבישול של הבצל) 2 כפות רסק עגבניות 1/4 כוס רכז רימונים 2 כפות סילאן 2 כפיות מלח אופן ההכנה: נתחיל בלקלף בצלים וניצור להם חריץ עד המרכז של הבצל, נניח בסיר עם מים וקצת מלח ונבשל כ20 עד שהבצלים מתרככים. נוציא את הבצלים לקערה עם מים קרים ונשמור את מי הבישול לרוטב. למילוי- במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף גזר ושום ונערבב כ3 דקות, נוסיף בשר טחון ונטגן עד שהבשר מחליף צבע, נוסיף רכז רימונים, רסק עגבניות, נענע קצוצה, אורז יסמין ששטפנו וסיננו, מלח, מיץ לימון וצנוברים, נערבב הכל יחד, נביא לצמצום של הנוזלים ונכבה את האש. נסנן את הבצלים מהנוזלים ונפריד לגלדים. כל גלד נמלא במילוי ונגלגל, נניח במסודר בסיר רחב ונמוך, נסדר את הבצלים צמודים זה לזה שלא יהיה להם מקום לזוז. לרוטב- בסיר נערבב יחד רכז רימונים, סילאן, מלח ורסק עגבניות, נוסיף את המים בהם בישלנו את הבצל ונביא לרתיחה, נשפוך את הרוטב מעל הסיר עם הבצלים, נכסה בנייר אפייה ונייר כסף. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו לשעתיים, נוציא, נוריד את הנייר כסף והנייר אפייה נשקה קצת בנוזלים (אם צריך) ונכניס לתנור ל20 דקות נוספות, נוציא ונגיש, זה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קאפקייקס תות

40 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

צ'יפס פירה עם איולי שום ובזיליקום

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלקלף בצלים וניצור להם חריץ עד המרכז של הבצל, נניח בסיר עם מים וקצת מלח ונבשל כ20 עד שהבצלים מתרככים.
  2. נוציא את הבצלים לקערה עם מים קרים ונשמור את מי הבישול לרוטב.
  3. במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף גזר ושום ונערבב כ3 דקות, נוסיף בשר טחון ונטגן עד שהבשר מחליף צבע.
  4. נוסיף רכז רימונים, רסק עגבניות, נענע קצוצה, אורז יסמין ששטפנו וסיננו, מלח, מיץ לימון וצנוברים, נערבב הכל יחד, נביא לצמצום של הנוזלים ונכבה את האש.
  5. נסנן את הבצלים מהנוזלים ונפריד לגלדים.
  6. כל גלד נמלא במילוי ונגלגל, נניח במסודר בסיר רחב ונמוך, נסדר את הבצלים צמודים זה לזה שלא יהיה להם מקום לזוז.
  7. לרוטב-
    בסיר נערבב יחד רכז רימונים, סילאן, מלח ורסק עגבניות, נוסיף את המים בהם בישלנו את הבצל ונביא לרתיחה.
  8. נשפוך את הרוטב מעל הסיר עם הבצלים, נכסה בנייר אפייה ונייר כסף.
  9. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו לשעתיים, נוציא, נוריד את הנייר כסף והנייר אפייה נשקה קצת בנוזלים (אם צריך) ונכניס לתנור ל20 דקות נוספות, נוציא ונגיש.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי