סהרוני פקאן

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

צלי כתף ברוטב פטריות ותפוחי אדמה

180 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

קובה דלעת

90 דקות

קושי: בינוני

15 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בבצק-
    בקערה נניח חמאה רכה, אבקת סוכר ונערבב טוב למשחה חלקה, נוסיף ביצה ונערבב.
  2. נוסיף קמח ופקאנים טחונים, נלוש היטב עד קבלת בצק חלק.
  3. נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה, נכניס לאחר הרידוד ל10 דקות למקפיא ולאחר מכן נקרוץ עיגולים.
  4. נזלף על כל עיגול ממרח נוטלה ונקפל לצורת סהרון.
  5. נניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ12 דקות.
    נוציא נצנן בחוץ ונבזוק אבקת סוכר, זה הכל תהנו❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי