@a.bake.and.cake משולשי מילפיי בציפוי פיסטוקים! כל מה שצריך- 12 עלי בצק פילו 125 גרם חמאה מומסת 2 קופסאות קרם מסקרפונה של גד 100 גרם פיסטוקים טחונים אופן ההכנה: נתחיל בלהבריש דפי פילו בחמאה ולהניח בשכבות אחד מעל השני, את המלבן שנוצר נחתוך לריבועים בגודל שווה, כל ריבוע נקפל למשולש ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה נבריש בחמאה את המשולשים. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד שהמאפה נהיה שחום, נוציא ונצנן בחוץ. לקרם- בקערת המיקסר נניח קרם מסקרפונה של גד ונפעיל עד קבלת קרם יציב. נפתח את המאפים ובעזרת שקית זילוף נמלא בקרם. נקשט בפיסטוקים מבחוץ ונזלף דבש, זה הכל תהנו! #תתקדמו_לגד_ומיד שיתוף במימון מחלבות גד @gad_dairy ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי