משולשיי מילפיי בציפוי פיסטוקים

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake משולשי מילפיי בציפוי פיסטוקים! כל מה שצריך- 12 עלי בצק פילו 125 גרם חמאה מומסת 2 קופסאות קרם מסקרפונה של גד 100 גרם פיסטוקים טחונים אופן ההכנה: נתחיל בלהבריש דפי פילו בחמאה ולהניח בשכבות אחד מעל השני, את המלבן שנוצר נחתוך לריבועים בגודל שווה, כל ריבוע נקפל למשולש ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה נבריש בחמאה את המשולשים. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד שהמאפה נהיה שחום, נוציא ונצנן בחוץ. לקרם- בקערת המיקסר נניח קרם מסקרפונה של גד ונפעיל עד קבלת קרם יציב. נפתח את המאפים ובעזרת שקית זילוף נמלא בקרם. נקשט בפיסטוקים מבחוץ ונזלף דבש, זה הכל תהנו! #תתקדמו_לגד_ומיד שיתוף במימון מחלבות גד @gad_dairy ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת שכבות מוס בייגלה

150 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

מאפה עגבניות וריקוטה

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלהבריש דפי פילו בחמאה ולהניח בשכבות אחד מעל השני, את המלבן שנוצר נחתוך לריבועים בגודל שווה, כל ריבוע נקפל למשולש ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה נבריש בחמאה את המשולשים.
  2. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד שהמאפה נהיה שחום, נוציא ונצנן בחוץ.
  3. לקרם-
    בקערת המיקסר נניח קרם מסקרפונה של גד ונפעיל עד קבלת קרם יציב.
  4. נפתח את המאפים ובעזרת שקית זילוף נמלא בקרם.
  5. נקשט בפיסטוקים מבחוץ ונזלף דבש.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי