נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
נחלק את הבצק לכדורים של 70 גרם וניצור לחמניות, נניח בתבנית במרווחים שווים ונכסה להתפחה עד הכפלת הנפח.
נבריש בביצה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות כחצי שעה או עד השחמה מלאה.
נוציא מאפייה ונצנן, נחתוך כל לחמניה בחלקה העליון אבל לא עד הסוף.
לקרם-
בקערת המיקסר נניח שמנת, מסקרפונה,סוכר סוויטאנגו, פודינג סוויטאנגו ונפעיל עד קבלת קרם ייציב, נזלף את החריצים שייצרנו בלחמניות ובעזרת פלטה ניישר, ניתן לקשט עם פיסטוקים מעל וזה הכל תהנו!