מריטוצו מופחת סוכר

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת פקאן וקינמון

40 דקות

קושי: קל

27 ספטמבר

עוגיות חמאה ושקדים

40 דקות

קושי: קל

18 אוגוסט

רכיבים

מריטוצו מופחת סוכר! הפיתרון המושלם לחנוכה- מאפה שהוא לא מטוגן במרקם של ענן.

הוראות הכנה

מריטוצו מופחת סוכר! הפיתרון המושלם לחנוכה- מאפה שהוא לא מטוגן במרקם של ענן.

  1. בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, שמנת חמוצה, סוכר סוויטאנגו, ביצה, שמרים וקמח.
  2. נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
  3. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  4. נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
  5. נחלק את הבצק לכדורים של 70 גרם וניצור לחמניות, נניח בתבנית במרווחים שווים ונכסה להתפחה עד הכפלת הנפח.
  6. נבריש בביצה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות כחצי שעה או עד השחמה מלאה.
  7. נוציא מאפייה ונצנן, נחתוך כל לחמניה בחלקה העליון אבל לא עד הסוף.
  8. לקרם-
    בקערת המיקסר נניח שמנת, מסקרפונה,סוכר סוויטאנגו, פודינג סוויטאנגו ונפעיל עד קבלת קרם ייציב, נזלף את החריצים שייצרנו בלחמניות ובעזרת פלטה ניישר, ניתן לקשט עם פיסטוקים מעל וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי