בסיר רחב נשים קרם קוקוס, חצי מכמות המים, מי ורדים וסוכר.
בקערה נפרדת נטרוף היטב קורנפלור עם ייתרת המים ונוסיף לסיר, נפעיל את האש על חום בינונית ונבשל את הקרם תוך כדי ערבוב מתמיד מספר דקות עד שהקרם מתחיל לבעבע ולהסמיך (קצת סבלנות זה קורה).
נעביר בעזרת מצקת לכלים מתאימים לפני הקירור נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעתיים או עד שהמלבי מקרר ומתייצב.
לפני ההגשה נשפוך מעל סירופ מלבי, אגוזי מלך קצוצים וקוקוס, תהנו!