בקערת המיקסר נניח קמח, סוכר, חומץ ומלח, את המים נוסיף בהדרגה אל קערת המיקסר, הכמות של המים משתנה בהתאם לקמח שאנו משתמשים, נראה לפי העין אם הבצק צריך עוד נוזלים, התוצאה אמורה להיות בצק נעים ורך (לא קשה מידי)
נלוש את הבצק 12 דקות עד קבלת בצק חלק ויפה.
נניח את הבצק בקערה משומנת ונכסה כ45 דקות.
לאחר שהבצק נח נחלק לחתיכות של 150 גרם, ניצור כדורים ונשמן אותם, ניתן לכדורים לנוח שעה.
לאחר המנוחה של הכדורים נפתח אותם על משטח עבודה בעזרת מערוך למלבן דק, נמרח את הבצק בכף של חמאה למריחה ונקפל צד אחד של המלבן למרכז ומעליו את הצד השני, נקפל שוב לאורך את החלק העליון למרכז ואת החלק העליון מעליו.
לאחר שקיפלנו את כל הבצקים נניח למנוחה במקרר של שעה וחצי.
לאחר מכן נפתח שוב כמו בפעם הראשונה למלבן דק, נמרח שכבה ממש דקה של חמאה למריחה ונקפל צד אחד למרכז וצד שני מעליו, נוצר לנו מלבן ארוך ונגלגל אותו לגליל.
בשלב הזה סיימנו עם הקיפולים ומה שנשאר זה לתת לבצקים לנוח לפחות 3 שעות במקרר לפני הפתיחה למלאווחים.
נרדד כל חתיכת בצק למלבן דק, נחמם מחבת עם מעט חמאה ונניח את המלאווח, נסגור עם מכסה ל3 דקות על חום נמוך ונהפוך לצד השני כאשר זהוב, כששתי הצדדים השחימו נוציא לצלחת.