מטבוחה אמיתית

זמן הכנה

180 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake מטבוחה אמיתית- 3 קילו עגבניות 4 גמבות אדומות 3 פלפלים ירוקים חריפים ראש וחצי שום 2 וחצי כפות פפריקה מתוקה 1/2 כוס שמן כפית שטוחה מלח אופן ההכנה: מתחילים בלחמם תנור 200 מעלות טורבו, מניחים גמבות ופלפלים חריפים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים ל30 דק, מוציאים ומכניסים לשקית זיפר וסוגרים עד קירור (יעזור לנו לקלף את הפלפלים והגמבות בקלות) לאחר הקירור מקלפים את הפלפלים והגמבות שקלינו וחותכים דק, שוטפים עגבניות וחורצים אותן בחלק האחורי בעזרת סכין באיקס, מניחים בסיר רחב עם מים ומבשלים 10 דקות, מוציאים אותן לקערה עם מי קרח, מקלפים את הקליפות בעדינות וחותכים לקוביות. בסיר רחב עם שמן מתחילים בלטגן שום קצוץ, פלפלים חריפים וגמבות מספק דקות, מוסיפים את העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וסוגרים עם מכסה, כל כמה דקות פותחים ומערבבים את המטבוחה. לאחר שעה שהמטבוחה מתבשלת מסירים את המכסה, בכוס מניחים פפריקה ושמן ומערבבים יחד, ממתינים שהפפריקה תשקע והשמן ישאר בחלק העליון, כל פעם משקים את המטבוחה בשמן שצף ומערבבים, ממשיכים לבשל את המטבוחה על אש נמוכה כשעה וחצי נוספות עד קבלת מטבוחה ריבתית. זה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף @Sano.il #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

מאפה עגבניות וריקוטה

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

סנדוויץ מפנק לארוחת בוקר

30 דקות

קושי: קל

3 אוקטובר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. מתחילים בלחמם תנור 200 מעלות טורבו, מניחים גמבות ופלפלים חריפים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים ל30 דק, מוציאים ומכניסים לשקית זיפר וסוגרים עד קירור (יעזור לנו לקלף את הפלפלים והגמבות בקלות)
  2. לאחר הקירור מקלפים את הפלפלים והגמבות שקלינו וחותכים דק, שוטפים עגבניות וחורצים אותן בחלק האחורי בעזרת סכין באיקס.
  3. מניחים בסיר רחב עם מים ומבשלים 10 דקות, מוציאים אותן לקערה עם מי קרח, מקלפים את הקליפות בעדינות וחותכים לקוביות.
  4. בסיר רחב עם שמן מתחילים בלטגן שום קצוץ, פלפלים חריפים וגמבות מספק דקות, מוסיפים את העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וסוגרים עם מכסה, כל כמה דקות פותחים ומערבבים את המטבוחה.
  5. לאחר שעה שהמטבוחה מתבשלת מסירים את המכסה, בכוס מניחים פפריקה ושמן ומערבבים יחד, ממתינים שהפפריקה תשקע והשמן ישאר בחלק העליון, כל פעם משקים את המטבוחה בשמן שצף ומערבבים, ממשיכים לבשל את המטבוחה על אש נמוכה כשעה וחצי נוספות עד קבלת מטבוחה ריבתית.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי