מוצ'י מנגו

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קשה

@a.bake.and.cake מוצ׳י מנגו ביתי! לבצק מוצ׳י- כוס ורבע קמח אורז *דביק* = 160 גרם (שימו לב שאתם משתמשים בקמח אורז דביק ולא בקמח אורז רגיל) 2 כפות קורנפלור = 20 גרם 3 כפות סוכר = 30 גרם כוס + 2 כפות חלב = 250 גרם צבע מאכל גל צהוב 15 גרם חמאה למילוי- 250 מ״ל שמנת להקצפה 2 כפות סוכר = 20 גרם 2 כפיות מחית מנגו כף פודינג וניל אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הבצק- בקערה נניח קמח אורז דביק, קורנפלור, סוכר, חלב וצבע מאכל, נכסה בניילון נצמד ובעזרת קיסם נעשה חורים על הניילון, נכניס את הקערה למיקרוגל ל3 דקות. נוציא ונניח מעל חמאה, נערבב מעט ונעביר לקערת המיקסר עם וו לישה, נלוש את בצק המוצ׳י מספר דקות עד שנהיה גמיש דביק ואחיד, נמתין שיתקרר כדי להתחיל לעבוד איתו. למילוי- בקערת המיקסר נניח שמנת, סוכר ומחית מנגו נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם, נוסיף פודינג ונפעיל שוב עד קרם יציב. להרכבה- נניח את הבצק על משטח עם מעט קורנפלור, הבצק מעט דביק וזה בסדר הקורנפלור יקל על העבודה איתו, נחלק ל9-10 כדורים בגודל שווה, נרדד כל חתיכת בצק לעיגול ונניח את החתיכת בצק שרידדנו בקערה קטנה, נזלף פנימה מהמילוי מנגו, ונרטיב מעט את השוליים של הבצק כדי לעזור לו להדבק בסגירה, בעדינות נסגור את הקצוות ונהדק(להזהר שהקצוות הנקיות יגעו במילוי) בעזרת מספריים נגזור את ייתרת הבצק שנשארה ואת הסגירה נצפה מעט בקורנפלור, כך נעשה עם כל השאר. את המוצי נשמור במקפיא שהקרם יהפוך לגלידה חצי קפואה, זה הכל תהנו! #mochi #מוצי ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

חיתוכיות גבינה בציפוי פקאן וקרמל

90 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

גלידוניות עוגת גבינה פירורים

120 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערה נניח קמח אורז דביק, קורנפלור, סוכר, חלב וצבע מאכל, נכסה בניילון נצמד ובעזרת קיסם נעשה חורים על הניילון, נכניס את הקערה למיקרוגל ל3 דקות.
  2. נוציא ונניח מעל חמאה, נערבב מעט ונעביר לקערת המיקסר עם וו לישה, נלוש את בצק המוצ׳י מספר דקות עד שנהיה גמיש דביק ואחיד, נמתין שיתקרר כדי להתחיל לעבוד איתו.
  3. למילוי-
    בקערת המיקסר נניח שמנת, סוכר ומחית מנגו נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם, נוסיף פודינג ונפעיל שוב עד קרם יציב.
  4. להרכבה-
    נניח את הבצק על משטח עם מעט קורנפלור, הבצק מעט דביק וזה בסדר הקורנפלור יקל על העבודה איתו.
  5. נחלק ל9-10 כדורים בגודל שווה, נרדד כל חתיכת בצק לעיגול ונניח את החתיכת בצק שרידדנו בקערה קטנה, נזלף פנימה מהמילוי מנגו, ונרטיב מעט את השוליים של הבצק כדי לעזור לו להדבק בסגירה, בעדינות נסגור את הקצוות ונהדק(להזהר שהקצוות הנקיות יגעו במילוי)
  6. בעזרת מספריים נגזור את ייתרת הבצק שנשארה ואת הסגירה נצפה מעט בקורנפלור, כך נעשה עם כל השאר.
  7. את המוצי נשמור במקפיא שהקרם יהפוך לגלידה חצי קפואה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי