בקערת המיקסר עם וו לישה נניח קמח, סוכר ושמרים ונערבב לאיחוד, נוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה נוסיף את השמן, ובסוף את המלח.
את הבצק נלוש כ10 דקות על מהירות גבוה- בינונית.
נשמן מעט ונניח בצד כ-חצי שעה.
נחלק את הבצק לכדורים שווים (40 גרם כל כדור) ונניח בקערה עם שמן עמוק, ניתן לכדורים לנוח בשמן עוד רבע שעה.
לאחר מכן נחמם מחבת על חום בינוני, נקח כל כדור בצק ובעזרת היידים על משטח משומן נפתח את הבצק בעדינות למופלטה דקה ככל הניתן, נניח על המחבת ולאחר שמופלטה אחת מוכנה נניח עליה עוד אחת ונהפוך, וכך נמשיך עם כל המופלטות עד שמתקבלת ערימה של מופלטות במחבת.