מוזלי עם גרנולה ביתית

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

חלה עם קציצות ערוק

90 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

רולדת שוקולד ואגוזי לוז

60 דקות

קושי: בינוני

5 נובמבר

רכיבים

בנוסף הכנתי מחית אננס עם מים מסוננים של בריטה ששומרים על הצבעים הטבעיים של האננס ומשמרים את הטעם והאיכות של הפרי!

הוראות הכנה

בנוסף הכנתי מחית אננס עם מים מסוננים של בריטה ששומרים על הצבעים הטבעיים של האננס ומשמרים את הטעם והאיכות של הפרי!

  1. בקערה נשים את כל החומרים יחד ונערבב היטב, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. נכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ40 דקות, בזמן האפייה כל 10 דקות נפתח את דלת התנור, נוציא את הגרנולה נערבב ונחזיר שוב.
  3. לאחר 40 דקות נוציא ונצנן בחוץ, נאחסן בקופסא אטומה.
  4. למחית אננס-
    בקלחת נניח אננס קפוא, מים, סוכר ונענע.
    נביא לביעבוע עד שרוב הנוזלים התאדו ונשאר מעט מים בתחתית, נוריד מהאש ונקרר.
  5. נטחון את האננס למחית חלקה.
  6. להרכבת המוזלי-
    נשים בתחתית הכוס יוגורט ומחית אננס,
    מעל נחתוך פירות שאוהבים (מנגו, דובדבנים, אוכמניות..)
  7. ונשים 2 כפות גרנולה, נשים עוד שכבה של יוגורט ומחית אננס ונקשט עם פירות חתוכים ונענע, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי