מגולגלות תמרים

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פילה לברק מוגש על ניוקי עננים ברוטב חמאה ובצל

90 דקות

קושי: בינוני

25 נובמבר

פחזניות בציפוי קרמל

90 דקות

קושי: בינוני

28 אוקטובר

רכיבים

עוגיות מגולגלות תמרים בטעם של ילדות! בכל פעם שאני מכינה את העוגיות האלו יש לי זיכרון מתוק, הן תמיד טעימות ומשאירות טעם של עוד. הוספתי לבצק עוגיות מיץ תפוזים סחוט של פריגת שמאוד מוסיף ומעשיר את הטעמים.

הוראות הכנה

עוגיות מגולגלות תמרים בטעם של ילדות! בכל פעם שאני מכינה את העוגיות האלו יש לי זיכרון מתוק, הן תמיד טעימות ומשאירות טעם של עוד. הוספתי לבצק עוגיות מיץ תפוזים סחוט של פריגת שמאוד מוסיף ומעשיר את הטעמים.

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר, קמח ומלח ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה.
  2. נוסיף מיץ תפוזים ונפעיל עד שמתקבל בצק אחיד ולא יותר.
  3. נחלק את הבצק ל3 חלקים, כל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי 2.5 מ״מ.
  4. נמרח שכבה אחידה של ממרח תמרים ונגלגל לרולדה.
  5. נכניס את הרולדה למקפיא ל10 דקות, בעזרת סכין חדה נחתוך לפרוסות כחצי מגובה הרולדה (לא עד הסוף).
  6. נכניס את העוגיות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות חום עליון תחתון כחצי שעה, או עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב.
  7. לאחר שהעוגיות יצאו מאפייה ניתן להם להצטנן בחוץ, נפרוס לפרוסות ונפזר מעל אבקת סוכר, תהנו!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי