לבצק-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ומלח ונפעיל עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס)
נוסיף את החלמונים ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר (אם הבצק לא מתגבש ניתן להוסיף כף מים)
נעטוף את הבצק ונניח במקרר עד שהמלית מוכנה.
למלית-
במעבד מזון נניח פיסטוקים, שוקולד לבן מומס, מחית פיסטוק ומלח ונפעיל עד קבלת משחה חלקה.
נוציא את הבצק מקירור ונחלק ל2 חלקים, כל חתיכה נניח בין 2 ניירות אפייה ונרדד לעובי של 2.5 מ״מ,
נניח כחצי מכמות מהמלית ונמרח עם פלטה, נגלגל לגליל ארוך, נכניס למקפיא את הגליל כ45 דקות או עד שקפוא לגמרי (מקפיאים לפני אפייה כדי למנוע סדקים במהלך האפייה, ניתן לוותר על השלב הזה אם זה לא מספיק חשוב).
נוציא את הגלילים מהמקפיא ונניח אותם על נייר אפייה, נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ25 דקות או עד שבצק מקבל גוון מעט זהוב אבל לא יותר מידי.
נוציא מאפייה ונצנן בחוץ עד שמתקרר לגמרי,
ניתן נבזוק אבקת סוכר מעל או לעשות ציפוי לאחר שקיררנו לגמרי את הרולדות במקפיא.