@a.bake.and.cake מגולגלות בלונדי פקאן- (כמות ל2 גלילים) לבצק- 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 300 גרם קמח = 2 ורבע כוסות 150 גרם אבקת סוכר = כוס ורבע קורט מלח 2 חלמונים למלית בלונדי פקאן- 300 גרם שוקולד בלונדי 150 גרם פקאנים טבעיים חצי כפית מלח אופן ההכנה- נתחיל בלקלות פקאנים מראש למלית- נחמם תנור ל180 מעלות, נניח בתבנית פקאנים ונכניס לתנור ל12 דקות עד שמקבלים קלייה יפה, נוציא ונשמור עד השימוש. נעבור לבצק- בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ומלח ונפעיל עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס) נוסיף את החלמונים ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר. נעטוף את הבצק ונניח במקרר עד שהמלית מוכנה. למלית- נמיס שוקולד בלוני בפולסים במיקרו, נניח במעבד מזון את הפקאנים שקלינו, השוקולד שהמסנו ומלח, נפעיל עד משחה חלקה. נוציא את הבצק מקירור ונחלק ל2 חלקים, כל חתיכה נניח בין 2 ניירות אפייה ונרדד לעובי של 2.5 מ״מ, נמרח שכבה מהמלית בלונדי ונמרח עם פלטה, נגלגל לגליל ארוך, נכניס למקפיא את הגליל כ45 דקות או עד שקפוא לגמרי (מקפיאים לפני אפייה כדי למנוע סדקים במהלך האפייה, ניתן לוותר על השלב הזה אם זה לא מספיק חשוב). נוציא את הגלילים מהמקפיא ונניח אותם על נייר אפייה, נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ20 דקות או עד שבצק מקבל גוון מעט זהוב אבל לא יותר מידי. נוציא מאפייה ונצנן בחוץ עד שמתקרר לגמרי, נבזוק אבקת סוכר מעל ונפרוס לפרוסות בגודל אחיד זה הכל תהנו!🤍 #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom
כמות ל2 גלילים.
כמות ל2 גלילים.
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי