אופן ההכנה:
על מגש עם נייר אפייה נפתח את הבצק עלים המצונן ונחתוך לגודל הרצוי, עם הבצק שנשאר נחתוך רצועות כדי ליצור שוליים למלבן, נבריש מים בדפנות המלבן ונניח את הרצועות לקבלת מסגרת.
נניח ריקוטה פרסקה במרכז ונמרח שכבה אחידה, מעל נפזר גבינת פטה עזים, נחתוך את העגבניות לפרוסות דקות ונסדר מעל הגבינות.
נבריש את השוליים בביצה ונפזר מעל מתערובת השומשום.
נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ30 דקות עד השחמה מלאה, נוציא ונזלף מעל שמן זית, מלח ים אטלנטי, נגרד גרנה פדנו ונניח עלי בזיליקום.
זה הכל תהנו!