לחמניות בריוש פסטו וגבינות

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake

לחמניות בריוש פסטו וגבינות🌱🧀 לבצק- 500 גרם קמח 25 גרם שמרים טריים / 8 גרם שמרים יבשים (כף) רבע כוס סוכר = 50 גרם ביצה l כוס חלב = 210 גרם 100 גרם חמאה 2/3 כף מלח = 7 גרם למילוי- ממרח פסטו 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת 150 גרם גבינת גאודה / מוצרלה מגורדת אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הבצק- בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, סוכר, ביצה, שמרים וקמח. נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד. נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה) לאחר שהבצק תפח נחלק לכדורים בגודל שווה (כ100 גרם) נניח את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכסה אותם להתפחה כ30 דקות. בעזרת האצבעות ניצור גומה במרכז כל עיגול בצק, נמלא בפסטו, נפזר מעל פרמז׳ן וגאודה/ מוצרלה. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ25-30 דקות או עד שהמאפים משחימים, זה הכל תהנו!

♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת קפה ושוקולד פרווה

60 דקות

קושי: קל

21 יוני

בורקס טורקי

60 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, סוכר, ביצה, שמרים וקמח.
  2. נפעיל על מהירות איטית כ5 דק, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
  3. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  4. נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה)
  5. לאחר שהבצק תפח נחלק לכדורים בגודל שווה (כ100 גרם)
  6. נניח את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכסה אותם להתפחה כ30 דקות.
  7. בעזרת האצבעות ניצור גומה במרכז כל עיגול בצק, נמלא בפסטו, נפזר מעל פרמז׳ן וגאודה/ מוצרלה.
  8. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ25-30 דקות או עד שהמאפים משחימים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי