לחם ביתי עם סלמון ואבוקדו

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ה- שניצל

40 דקות

קושי: קל

1 יולי

מפרום

80 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

אם תחזירו אותי אחורה זה בדיוק הלחם חביתה שהייתי מבקשת כשחוזרים לבית הספר!

הוראות הכנה

אם תחזירו אותי אחורה זה בדיוק הלחם חביתה שהייתי מבקשת כשחוזרים לבית הספר!

  1. בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, סוכר, ביצה, שמרים וקמח.
    נפעיל על מהירות בינונית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות
  2. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות גבוהה-בינונית ונמשיך ללוש כ12 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
    נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה) או לילה במקרר.
  3. לאחר התפחת הבצק נחלק לחלקים שווים 100 גרם כל חתיכת בצק, כל חתיכה נרדד ונגלגל לשבלול, נניח במסודר בתבנית מתאימה ונתפיח כ35-40 דקות.
  4. נערבב יחד ביצה וחלב ונבריש את החלה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ35 דקות או עד השחמה מלאה, נוציא ונצנן.
    נפרוס לפרוסות עבות, נצלה על כל פרוסה על מחבת משומנת בחמאה, נכין חביתה רכה ונרכיב את הסנדוויץ עם גבינת שמנת, סלמון מעושן, חביתה ואבוקדו נסגור וזה הכל
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי