לביבות לחנוכה

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake לביבות ממכרותתת לחנוכה! 5 תפוחי אדמה בינונים בצל בטטה אחת בינונית 2 גזרים חצי חבילת כוסברה 2 ביצים 1/2 כוס קמח כפית מלח פלפל אופן ההכנה- נתחיל בלגרד בפומפייה תפוח אדמה ובצל, נניח בתוך מסננת / שקית בד לבישול ונסנן טוב טוב מהנוזלים. נגרד גם גזר ובטטה, נקצוץ כוסברה ונניח הכל בקערה, נוסיף ביצים, קמח מלח ופלפל ונערבב הכל טוב לעיסה אחידה. נחמם מחבת עם שמן וניצור לביבות, נסנן כל לביבה מהנוזלים בעזרת היידים ונכניס לשמן, נטגן מכל צד כ2 דקות ונהפוך, נגיש לצד טחינה או כל מטבל שאוהבים וזה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

באסקית לוטוס

120 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

קובה דלעת

90 דקות

קושי: בינוני

15 יולי

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלגרד בפומפייה תפוח אדמה ובצל, נניח בתוך מסננת / שקית בד לבישול ונסנן טוב טוב מהנוזלים.
  2. נגרד גם גזר ובטטה, נקצוץ כוסברה ונניח הכל בקערה, נוסיף ביצים, קמח מלח ופלפל ונערבב הכל טוב לעיסה אחידה.
  3. נחמם מחבת עם שמן וניצור לביבות, נסנן כל לביבה מהנוזלים בעזרת היידים ונכניס לשמן, נטגן מכל צד כ2 דקות ונהפוך, נגיש לצד טחינה או כל מטבל שאוהבים וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי