כרוב ממולא

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קראק פאי

60 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

בראוניז כשר לפסח

קושי: קל

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נקח כרוב שלם ונחתוך לו את השורש בעזרת סכין, נכניס לסיר עם מים רותחים ומלח ונבשל כ40 דקות עד שהעלים מתרככים, נסנן מהמים ונחכה שיתקרר.
  2. מילוי-
    במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף בשר טחון ונטגן עד שהבשר מחליף צבע, נוסיף עגבניות מגורדות, רכז רימונים, שום כתוש, רסק עגבניות, נענע קצוצה, כוסברה קצוצה, אורז עגול ששטפנו וסיננו, מלח, פפריקה, בהרט, פלפל שחור מיץ לימון, נערבב הכל יחד, נביא לצמצום של הנוזלים ונכבה את האש.
  3. נחזור לכרוב- נפתח את הכרוב ונפריד לעלים, כל עלה נחתוך ל2 במרכז, נניח במרכז כל עלה כף וחצי מהמילוי ונגלגל למעטפה עד שמתקבל גליל.
  4. נניח את הממולאים בסיר סוטאג׳ צמוד אחד ליד השני.
  5. לרוטב-
    בקערה נניח סילאן, רכז רימונים, רסק עגבניות, מלח, בהרט, פלפל שחור ומים ונערבב יחד, נשפוך מעל הממולאים ונניח מעל נייר אפייה, נסגור עם מכסה ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כשעה וחצי, נוריד את המכסה ונחזיר לתנור ל15 דקות נוספות, זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי