נחמם סיר עם מים ומעט מלח ונביא לרתיחה, נחתוך את הכרובית במרכז ונפרק לפרחים, נכניס למים החמים ונבשל כרבע שעה ונסנן.
לטמפורה-
בקערה נניח קמח טמפורה, פפריקה וסודה ונערבב עד בלילה חלקה, נוסיף את הפרחי כרובית ונעטוף היטב בבלילה.
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק ונטגן את הפרחי כרובית עד הזהבה.
לרוטב-
במחבת נניח צ׳ילי מתוק, טריאקי, שום כתוש ומיץ לימון, נערבב ונביא לביעבוע קל, נוסיף את הכרובית ונצפה טוב ברוטב, נניח על צלחת הגשה ונפזר מעל שומשום ובצל ירוק.
זה הכל תהנו!